MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Színezd újra!

Kezdőlap » BLOG » Színezd újra!

Gondolkodtál már azon, hogy a színeknek milyen hatása lehet hangulatodra? És tudtad, hogy a színek gyógyíthatnak is? Színterápiával kezelhető a depresszió, az étvágytalanság és csökkenthető a feszültség.

A kórházakban nem véletlenül festik általában zöldre a falakat: a zöld szín nyugalmat áraszt, ez a természet színe, mely harmóniát teremt. Ugye, milyen jól esik egy séta az erdőben? A kellemes, friss levegő mellett a növények színe is segít kiengedni a gőzt.

yellow-wall-color-office-home-office-fresh-wall-colors-combine

Kreatív sárga

A sárga a nap színe, fokozza a koncentrációt, segít a kreatív ötletek megvalósításában. Ez a szín az optimizmus, a fény és a bölcsesség színe. A meleg színek közé tartozik, melegséget áraszt, kellemesen hat az idegrendszerre és a légzőszervekre gyakorolt pozitív hatása is ismert.

Exquisite-way-to-use-red-in-the-living-room

Szenvedélyes piros

Vajon a szíveket miért rajzoljuk pirosra? Mert a piros a forróságot, a szenvedélyt jelképezi. Ez a szín tettre késztet, harciasságot sugall. A színek sokat mondanak rólunk: aki szívesen hord piros ruhákat, nyitottabb személyiség, mer és tud is bánni az erős tónusokkal. A piros szín a légzést elmélyíti, a pulzust serkenti, így növeli a vérnyomást is.

Blue white kitchen modern interior design house architecture

Sejtelmes kék

A végtelen ég és víz színe a kék. Éppen ezért ez a szín a halhatatlanság, vég

Mapei - interierove natery_sk6

telenség, mélység és sejtelmesség jelképe. A kék a hideg színek közé tartozik, a zöldhöz hasonlóan nyugalmat áraszt: lassítja a pulzust, mérsékli a légzés ritmusát, segít a koncentrációban.

Már csak azt kéne kitalálnod, mit festesz le és milyen festékkel.

Ha odafigyelsz magadra és családodra, nem csak a színekkel óvhatod őket, javíthatod a hangulatukat, vagy éppen a gyerekeid étvágyát, hanem a környezetet sem kell terhelned káros, szennyező anyagokkal. Családi házakba kiváló választás a Dursilite festék, mely nemcsak a széles színválasztéka miatt különleges.

Egyedi tulajdonsága, hogy mosható, tehát ha bármilyen szennyeződés éri a falakat, könnyen lemoshatjuk azt, ezzel visszaadva a festék eredeti állapotát. A Mapei termékek környezetbarát festékek, hiszen semmiféle hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A festék a ColorMap színkeveréssel készül ezért bármilyen színárnyalatban kapható. Ideális választás többek között nappalik, gyerekszobák, hálószobák, rendelők, éttermek, esetleg tantermek festésére.
Élj környezettudatosan és élvezd a Mapei különleges színeit!

Miért válassz minket?
  • Szerződéskötési lehetőség
  • Egyedi árajánlatok
  • Tervezés és kalkulációs segítség
  • Rendszergaranciák
  • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
  • Szezonális kedvezmények
  • Kedvező kiszállítási feltételek
  • Minőségi termékek
  • Szín- és vakolat minták biztosítása
  • Áru visszavásárlás lehetőség
Teljes Verzió