15870Feelings_Furniture_Paint_2,7l

Kattintson a nagyobb képért

Tikkurila Feelings Bútorfesték

4,946 Ft14,948 Ft

Vízhígítású, szagtalan akrilát latex fedőfesték. Sokféle beltéri felületre megfelel, száradás után dekoratív és kemény, jól tisztítható bevonatot képez. Beltéri fa, faburkolat, MDF felületek, ajtók, bútorok, szegélylécek, hevedergerendák, falak, stb. felületeinek festésére.

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Product Description

Festési körülmények: Minden festendő felület legyen száraz, a fa nedvességtartalma legyen 20% alatt, a levegő hőmérséklete legalább +8°C legyen és a levegő relatív páratartalma pedig legyen 80% alatt.
Előkészítés: A festendő felület legyen száraz, tiszta és minden felületi szennyeződéstől mentes (zsír, olaj, piszok, egyéb leváló részek). Használjon megfelelő Tikkurila terméket a tisztításhoz és a penész eltávolításához. A csomókat és gyantás részeket kezelje Tikkurila Knotting Lakkal. A megfelelő Tikkurila töltőanyaggal javítson mindenféle repedést, lyukat, illetve simítsa az egyenetlen felületeket. A már festett, kifényesedett, javított felületeket csiszolja át, majd távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port.

Figyelem: a festék elszíneződése, főleg világosabb színek esetében, főleg a csomós és gyantás részeknél előfordulhat. Az alábbi fafajtáknál különös figyelemmel járjon el a csomós, gyantás részek kezelésekor: tölgy, tíkfa, cédrus, duglászfenyő, mahagóni. A magas olajtartalmú, illetve vízben oldható csersav tartalmú fafajták esetén a száradási idő meghosszabbodik, illetve gyengítheti a kikeményedést, a felületre való tapadást, elszíneződést okozhat a kezelt felületen.

Alapozó réteg: A még festetlen beltéri fafelületeket alapozza teljes egészében, a már festett felületeket pedig kezelje helyenként, ahol szükséges Feelings Bútor Alapozóval vagy Unica Tapadó Alapozóval. Az Unica Tapadó Alapozót használjunk olyan fa felületre melyekből bizonyos anyagok eltávozhatnak (kivérezhetnek) és foltosodást okozhatnak a felületen. A festetlen fém felületeket alapozzuk Unica Fém Alapozóval.
Festés: Használat előtt alaposan keverje fel a festéket. Vigyen fel 2 réteg Feelings Bútorfestéket a teljes felületre.
Szerszámok tisztítása: Használat után a szerszámokat tisztítsa azonnal tiszta vízzel.

Additional Information

Tömeg N/A

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.