301161

Kattintson a nagyobb képért

Sadolin Extra

7,743 Ft

A Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket.

Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. Puhafa és keményfa felületek bevonására, natúr vagy már létező sértetlen, áttetsző bevonat festésére ajánlott. Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét.

Kiürítés
vödör
Cikkszám: N/A Kategória:

Product Description

A Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. Puhafa és keményfa felületek bevonására, natúr vagy már létező sértetlen, áttetsző bevonat festésére ajánlott. Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét.

A megújult Sadolin Extra új összetétele révén még jobban beszívódik a fába, ezáltal még tartósabb védelmet nyújt.

Színválaszték:

Sadolin Extra

Felhasználási terület:
Puhafából és keményfából készült kültéri mérettartó faszerkezetek (ajtó, ablak, zsalugáter) homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, kerti bútor.

Kiadósság:
Gyalult fán 12-15 m²/l, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától. Faanyagvédelmi szempontból min 200 g/m2² hígítatlan mennyiség felhordása szükséges, ez a mennyiség az előkészített felületre 3 réteg felhordásával biztosítható.

Száradási idő:

 • Porszáraz: 20°C-on max. 5 óra
 • Száraz: 20°C-on max. 24 óra
 • Átfesthető: 24 óra után

Additional Information

Tömeg N/A

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

 1. Sós Sándor Attila

  Tisztelt cím!

  Érdeklődni szeretnék, hogy a Sadolin Extra Selyemfényű Vastaglazúr két fenyőfajtájából melyik a Fenyő 2-es színkódú, mert a leírtak alapján nem tudom megállapítani?
  Amennyiben rendelkeznek Fenyő 2-es színkódúval, kérem szíveskedjenek a termék cikkszámát elküldeni erre az E-mail címre.

  Köszönettel: Sós Sándor Attila
  Tel.: 0630/4890134