13493

Kattintson a nagyobb képért

Sadolin Classic HP

2,272 Ft5,989 Ft

A Sadolin Classic HP kültéri, vízlepergető selyemfényű vékonylazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. A Sadolin falazúr hosszantartó védelmet biztosít a puha és kemény fának, védi a nap UV sugárzásával szemben. Kiemeli a fa természetes erezetét.

Kiürítés
vödör
Cikkszám: N/A Kategória:

Product Description

Színválaszték:

Sadolin Classic HP

Kiváló minőségű, alkidgyanta bázisú, oldószeres, nyitott pórusú, beszívódó, dekoratív kültéri selyemmatt vékonylazúr.

Felhasználási területek:
Kültér; Elsősorban fenyő faanyag bevonására alkalmas, de lombfára is alkalmazható, így oromzat, homlokzat, ereszaljdeszka, erkélykorlát, kerítés, faház, kapu és kerti bútor védelmére. Különösen alkalmas durva fűrészárura. Élelmiszeripari és vendéglátó üzemekben való kültéri és beltéri felhasználása nem kifogásolható. Lakótérben és emberi tartózkodásra szolgáló termekben ne alkalmazzuk nagy felületen. Nem alkalmazható játékok, méhkaptárak, hajtató- és üvegházak faszerkezeteinek, valamint élelmiszerrel, takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok kezelésére. A színtelen Sadolin Classic-ot ne használjuk utolsó rétegként!

Felületek:
Fa és származékai kültérben. A Sadolin Classic-ot ne használjuk nedves időben vagy +5 °C alatt, nem kellően száraz fára (18% nedvességtartalom felett), festett vagy lakkozott padlóra, parkettára.

Előnyök:
Hatékony védelmet biztosít az időjárással, penészedést és kék elszíneződést okozó gombákkal, valamint a nap UV sugárzásával szemben.
Vízlepergető hatású és kiemeli a fa természetes szépségét.
Lehetővé teszi, hogy a fa nedvességtartalma egyensúlyban legyen a környezetével, véd a deformálódástól.
Felületelőkészítés:
A festendő felület száraz, tiszta, zsírmentes, a fa fülledés és korhadásmentes legyen. A fa víztartalma ne haladja meg a 18 %-ot. A fán előforduló gyantakiválást Supralux H-400 hígítóval megnedvesített ronggyal töröljük le. Használat előtt a terméket alaposan fel kell keverni, amit használat közben időnként megismételünk. A második réteget közvetlenül az első réteg száradása után hordjuk fel, a jobb védőhatás érdekében.

Kiadósság:
Gyalult fán 12-15 m²/l, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától, faanyagvédelmi szempontból min 200 g/m² hígítatlan mennyiség felhordása szükséges, ez a mennyiség az előkészített felületre 3 réteg felhordásával biztosítható.

Additional Information

Tömeg N/A

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.