14217maston one spray

Kattintson a nagyobb képért

Maston One Spray

2,392 Ft

Kiváló, sokrétűen felhasználható szórófesték, mely még a kevés tapasztalattal rendelkező festőt is képes szakértővé tenni. Majdnem minden típusú felület festésére alkalmas, mint pl. fa, fém, kő, műanyag, üveg, kerámia, szárított növények és karton. Szabadalmaztatott technológiája révén és a turbina-szelep segítségével, hatékonyan keveri a festéket és a hajtóanyagot, pontosan úgy, mint a professzionális szórópisztolyok.

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Product Description

A Maston One!® 20%-al kevesebb hajtógázt, 25%-al több kötőanyagot és négyszer több pigmentet tartalmaz, mint a hagyományos szórófestékek. Egyedi technológiáknak köszönhetően, egyéb azonos festékekkel összehasonlítva, a Maston One!® rendkívüli fedőképességgel rendelkezik: 3m2*!  A szórási távolság alig 15 cm, ami pontosabb festést enged, kevesebb festési köd mellett és megfolyás nélkül.

A magas minőségű akril kötőanyagokra épített formula révén a termék kiváló keménységű, karcálló felületet képez, szenzációsan rövid száradási idő mellett – alig 15 perc! A biztonsági zárjelzésű címkézés eredménye a szép csomagolás mellett a termék biztonságos lezárása, a boltbeli visszaélések elkerülése, és bontatlan, használatlan termék biztosítása a végfelhasználó fele. Felhasználóbarát termék: a felhasználási adatok a perforált kupakcímke belsejében találhatók.

Alkalmazási terület

Majdnem minden típusú felület festésére alkalmas, mint pl. fa, fém, kő, műanyag, üveg, kerámia, szárított növények és karton.

Tulajdonságok
Védett szabadalom
Fedőképesség akár 3 m2
Kiváló tapadás
Korlátozott mennyiségű szórási köd
Nem folyik meg
Gyors terülés
Sima felületet képez
Gyors száradás
Magas minőségű akrilok
Állítható szórófej
Nincs átfestési korlátozás
Beltéri és kültéri festésre alkalmas
Időjárásálló, fényálló ás UV-álló
Karc-, sokk- és ütésálló
Kemény, rugalmas felületet képez
Fényezhető

Kiszerelés: 400 ml

Additional Information

Tömeg 0.4 kg

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.