14218manson one spray alapozo

Kattintson a nagyobb képért

Maston One Spray Alapozó

2,392 Ft

Kiváló, sokrétűen felhasználható szórófesték alapozója, mely még a kevés tapasztalattal rendelkező festőt is képes szakértővé tenni. Majdnem minden típusú felület alapozására alkalmas, mint pl. fa, fém, kő, műanyag, üveg, kerámia, szárított növények és karton. Szabadalmaztatott technológiája révén és a turbina-szelep segítségével, hatékonyan keveri az alapozófestéket és a hajtóanyagot, pontosan úgy, mint a professzionális szórópisztolyok.

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

Cikkszám: MA1100518 Kategória:

Product Description

A Maston One!® 20%-al kevesebb hajtógázt, 25%-al több kötőanyagot és négyszer több pigmentet tartalmaz, mint a hagyományos szórófestékek. Egyedi technológiáknak köszönhetően, egyéb azonos festékekkel összehasonlítva, a Maston One!® rendkívüli fedőképességgel rendelkezik: 3m2*!  A szórási távolság alig 15 cm, ami pontosabb festést enged, kevesebb festési köd mellett és megfolyás nélkül.

A magas minőségű akril kötőanyagokra épített formula révén a termék kiváló keménységű, karcálló felületet képez, szenzációsan rövid száradási idő mellett – alig 15 perc! A biztonsági zárjelzésű címkézés eredménye a szép csomagolás mellett a termék biztonságos lezárása, a boltbeli visszaélések elkerülése, és bontatlan, használatlan termék biztosítása a végfelhasználó fele. Felhasználóbarát termék: a felhasználási adatok a perforált kupakcímke belsejében találhatók.
KISZERELÉSEK: 400 ml

Additional Information

Tömeg 0.4 kg

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.