14212maston hammer kalapacslakk femvedo festek

Kattintson a nagyobb képért

Maston Hammer Kalapácslakk Fémvédő Festék

3,598 Ft10,495 Ft

Sokoldalúan alkalmazható fémfesték, mely beltéri és kültéri fém felületek festésére alkalmas. Rozsda elleni védelem, alapozó és fedőfesték egyben. Egyetlen felhordással fényes, kemény, kopásálló kalapácshatású felület érhető el. Új és régi felületek festésre alkalmas, felhordható közvetlenül a rozsdára. A korábban festett acél és vas felületek Maston HAMMER fémfestékkel könnyedén átfesthetők. Fa felületek festésére is alkalmas. Felhordási körülmények: hőmérséklet +10 °C és +25°C között, a levegő relatív páratartalma 30-80%.

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Product Description

Felület előkészítése:

Távolítsa el a festendő felületről a leváló rozsda- és festékréteget acél kefével. Távolítson el minden zsíros és más szennyeződést. Festés előtt törölje szárazra a nedves felületeket. Felhordás előtt és alatt keverje fel alaposan a festéket.

Felhordás:

• Felhordás ecsettel: Használjon széles ecsetet. Hordja fel a terméket vastag, egyenletes rétegben, keresztirányú ecsethúzásokkal. A frissen felhordott réteget simítsa át gyengéd ecsetvonásokkal. Szükség esetén fesse át a felületet 2-8 órán belül vagy 8 nap elteltével kizárólag önmagával, Maston Hammer Kalapácslakk.

• Felhordás hengerrel: Használjon természetes szálú festőhengert. Hordja fel a terméket egyenletes rétegben a felületre. Szükség esetén hígítsa a festéket xilol tartalmú hígítóval.

Kiadósság:

5-6 m2/liter/réteg

Additional Information

Tömeg N/A

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.