11323tiszta-homlokzat2_feher

Kattintson a nagyobb képért

BioComb Tiszta Homlokzat

4,564 Ft12,446 Ft

Moha, gomba, alga, penész, ill. egyéb szennyeződésekkel borított felületek tisztítószere. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. Önmagától tisztuló, de lemosható.

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Product Description

Milyen felületre használható?
Minden fajta homlokzati felület (fal, vakolat, tégla, beton, fém, fa, műanyag stb.) kezelésére alkalmas koncentrátum.

Kiadósság, hígítás:
A Tiszta Homlokzat koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Homlokzat koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

Használata:
A Tiszta Homlokzat oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Homlokzat elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződést. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár két évig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről, és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatása nincs.

Eszközök tisztítása: A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Kiszerelés: 1 és 5 liter

Additional Information

Tömeg N/A

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.