11326tiszta-teto2_feher

Kattintson a nagyobb képért

BioComb Tiszta tető

4,564 Ft12,446 Ft

Mohás, gombás, algás tetők tisztítására alkalmas koncentrátum. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. Önmagától tisztuló, de lemosható. Korhadásgátlót is tartalmaz.

Letölthető dokumentumok: 

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Product Description

Milyen felületre használható?
Cserép, zsindely, pala, beton, műanyag, bádog, nádtető stb.

Kiadósság, hígítás:
A Tiszta Tető koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Tető koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum+3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

Használata:
A Tiszta Tető felhordását megelőzően a könnyebben leváló, nagyobb szennyeződéseket le kell seperni a felületről. A Tiszta Tető oldatot permetezővel, vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Tető elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A tetőn lévő tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatása nincs.

Eszközök tisztítása: A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Kiszerelés: 1 és 5 liter

Additional Information

Tömeg N/A

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.