11325tiszta-ponyva_feher

Kattintson a nagyobb képért

BioComb Tiszta Ponyva

4,564 Ft

Kültéri textíliákon, ponyvákon felgyülemlett szennyeződés, moha, gomba, alga, penész eltávolítására alkalmas koncentrátum. Akár évekig megakadályozza újabb lerakódások kialakulását. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. Önmagától tisztuló, de lemosható.

Letölthető dokumentumok: 

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

Cikkszám: IM202212 Kategória:

Product Description

Milyen felületre használható?
Kültéri textíliák (pl. napvitorlák, árnyékolók, rolók), ponyvák (pl. hajóponyvák), sátrak.

Kiadósság, hígítás:
A Tiszta Ponyva koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Ponyva koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

Használata:
A Tiszta Ponyva oldatot permetezővel, ecsettel, ronggyal, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Ponyva elpusztítja a tenyészeteket, az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár hosszabb ideig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a szennyeződést néhány óra elteltével le kell mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. Erős szennyeződés esetén finoman dörzsölje át a felületet, majd pár óra elteltével öblítse le vízzel. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat használatával csökkenthetőek a mohás, algás lerakódások. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása: A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Kiszerelés: 1 liter

Additional Information

Tömeg 1 kg

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.