11324tiszta-kerites_feher

Kattintson a nagyobb képért

BioComb Tiszta Kerítés

4,564 Ft

Rendkívül erős moha- és zuzmóölő tisztítószer penész, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Bel- és kültérre egyaránt alkalmas. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. Korhadásgátlót is tartalmaz, így védi a fát.

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

Cikkszám: IM202204 Kategória:

Product Description

Milyen felületre használható?
Mindenfajta kerítés (kő, tégla, beton, fém, festett és festetlen fa, műanyag stb.) tisztítására alkalmas koncentrátum.

Kiadósság, hígítás:
A Tiszta Kerítés koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Kerítés koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum+3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

Használata:
A Tiszta Kerítés oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Kerítés elpusztítja a moha, gomba, penész és alga tenyészeteket, majd az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződést. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár két évig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a szennyeződést a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása: A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Kiszerelés: 1 liter

Additional Information

Tömeg 1 kg

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.