11321moha-és-zuzmoolo_feher

Kattintson a nagyobb képért

BioComb Moha- és Zuzmóölő – tisztító

4,564 Ft

Rendkívül erős moha- és zuzmóölő tisztítószer penész, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Bel- és kültérre egyaránt alkalmas. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. Korhadásgátlót is tartalmaz, így védi a fát. 

Letölthető dokumentumok: 

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

 

Cikkszám: IM202211 Kategória:

Product Description

Milyen felületre használható:
Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, üveg, kültéri bádog- és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum. Pl. sírkövek, szobrok, műemlékek, szabadtéri műtárgyak, lábazatok, virágtartók, kőgrillek, ereszcsatornák stb.

Kiadósság, hígítás:
A Moha- és zuzmóölő koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Moha- és zuzmóölő koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20m² felület kezelésére elegendő.

Használata:
A Moha- és zuzmóölő oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Moha- és zuzmóölő elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A felületen lévő tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen javasolt lemosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Felülettől függően újbóli kezelés 4-10 év elteltével szükséges. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása: A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Kiszerelés: 1 liter

Additional Information

Tömeg 1 kg

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.