11467felulettisztito-PRO-M

Kattintson a nagyobb képért

BioComb Felülettisztító Pro M

4,564 Ft

Festés előtt erősen szennyezett felületek tisztításra. Rendkívül erős. Hatékonyan távolítja el a felgyülemlett szennyeződést, zsiradékot és penészt, algát, mohát az átfestendő felületről. Tartós védelmet nyújt az új tenyészetek kialakulásával szemben. A lúgos oldat mattá és érdessé teszi a befestendő felületet, így a festéknek maximális tapadó képességet biztosít. Kül- és beltéren egyaránt használható. A termék biológiailag lebomlik.

Letölthető dokumentumok: 

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

Cikkszám: IM202200 Kategória:

Product Description

Milyen felületre használható:
Minden olyan szennyezett felületre, melyet festeni szeretnénk. Pl. festett és festetlen fa, beton, kő, vakolt felület, műanyag, csempe, üveg és kültéri bádog felület.

Tisztítóképessége:
Patológiai baktériumok és vírusok fertőtlenítése (50%) Mikro-organizmusok, gombák és algák (100%) Olajok és zsírok (25%)

Kiadósság, hígítás:
A Felülettisztító PRO M koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani. Erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Felülettisztító PRO M koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

Használata:
Az Felülettisztító PRO M oldatot ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. A felhordást követő 2-3 óra elteltével öblítse le vízzel. A felület száradása után azonnal festhető. Felhordás közben a kezelendő felület környezetét ajánlott takarófóliával védeni! A nem kezelendő felületekre (pl. üvegre vagy alumíniumra) cseppent oldatot vízzel le kell öblíteni a karcosodás elkerülése érdekében. A kifröccsent oldat a növényeket is károsíthatja.

Eszközök tisztítása: A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Kiszerelés: 1 liter

Additional Information

Tömeg 1 kg

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.