11466felulettisztíto-mikrobaolo

Kattintson a nagyobb képért

BioComb Felülettisztító + Mikrobaölő

3,801 Ft

Festés előtti felülettisztításra. Hatékonyan távolítja el a felgyülemlett szennyeződést, zsiradékot, penészt, algát, mohát az átfestendő felületről. A lúgos oldat mattá és érdessé teszi a befestendő felületet, így a festéknek maximális tapadó képességet biztosít. Kül- és beltéren egyaránt használható. A termék biológiailag lebomlik. 

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

 

Cikkszám: IM202103 Kategória:

Product Description

Milyen felületre használható:
Minden olyan szennyezett felületre, melyet festeni szeretnénk. Pl. festett és festetlen fa, beton, kő, vakolt felület, műanyag, csempe, üveg és kültéri bádog felület.

Kiadósság, hígítás:
A Felülettisztító koncentrátumot 1:5 arányban kell vízzel hígítani. 1 liter Felülettisztító koncentrátumból 6 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +5 rész víz), ami kb. 36 m² felület kezelésére elegendő.

Használata:
Az Felülettisztító oldatot ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. A felhordást követő 2-3 óra elteltével öblítse le vízzel. A felület száradása után azonnal festhető.

Felhordás közben a kezelendő felület környezetét ajánlott takarófóliával védeni. A nem kezelendő felületekre (pl. üvegre vagy alumíniumra) cseppent oldatot vízzel le kell öblíteni a karcosodás elkerülése érdekében. A kifröccsent oldat a növényeket is károsíthatja.

Eszközök tisztítása: A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Kiszerelés: 1 liter

Additional Information

Tömeg 1 kg

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.