13799Biocomb Alga-és Penészölő lemosó

Kattintson a nagyobb képért

BioComb Alga- és Penészölő Lemosó

3,420 Ft

Rendkívül erős alga- és penészölő kültéri lemosó- és tisztítószer, amely hosszú időn át megakadályozza újabb lerakódások kialakulását is. Használatával visszatér a felület eredeti színe és fénye. A kezelést ajánlott 2-3 évente elvégezni, így a felület színe is tovább megmarad. 

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

 

Cikkszám: IM202100 Kategória:

Product Description

Milyen felületre használható:

Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, üveg, kültéri bádog- és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum. Pl. homlokzatok, kerítések, kerti bútorok ill. minden algás és penészes felületre, ahol azonnali eredményt szeretnénk elérni.

Kiadósság, hígítás:

Az Alga- és penészölő lemosó koncentrátumot 1:5 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb (1:2 arányú) keverék is használható. 1 liter Alga- és penészölő lemosó koncentrátumból 6 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +5 rész víz), ami kb. 36 m² felület kezelésére elegendő.

Használata:

Az Alga- és penészölő lemosó oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Mindig egy kisebb felületet kezeljen le, majd kefével dörzsölje át. A szer felhordása után az algatenyészetek néhány óra alatt elhalnak, ezt követően mossa le a felületet. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása hosszú ideig tart. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása:

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Kiszerelés: 1 liter

Additional Information

Tömeg 1 kg

Kérdezz a színvarázsló szakértő csapatától! Mobil: +36 (30) 900-9963

Hozzászólások

Még nincs egy sem.