MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Szállítási feltételek

Kezdőlap » Szállítási feltételek

Szállítási információk

1. Szállítási díj:szallitas

A Vevő kérésére az Eladó vállalja a megrendelt termék kiszállítását, az Ön által megadott magyarországi szállítási címre, a következőekben megadott szállítási díj ellenében.

Budapest:

Budapest közigazgatási hátarain belül  bruttó 19.990 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Szállítási idő: 1-21 munkanap.

Az expressz (aznapi) házhozszállítás (24 órán belül) kiállási díja Budapest közigazgatási határán belül egységesen bruttó 6900 Ft.

Vidék:

Budapest közigazgatási hátarain kívül bruttó 39.990 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

A kiszállítási költség ezekben az esetekben 1-21 munkanapon belüli szállításra vonatkozik.

A szigetelő anyagok kiszállítására egyedi ár vonatkozik!

Az expressz (aznapi) házhozszállítás (24 órán belül) kiállási díja Budapest közigazgatási határán kívül egységesen bruttó 160 Ft/km .

Amennyiben a vásárlás összege nem haladja meg a budapesti  és vidéki összeghatárt a megrendelt termékek szállítási költsége súly függvényében változik:

     0,20 kg-tól  3,0 kg-ig :   2738 Ft
     3,10 kg-tól  25,0 kg-ig :   4729 Ft
    25,10 kg-tól  99,90 kg-ig :   11769 Ft
   100,0 kg-tól :   13199 Ft

Az árak az áfát tartalmazzák!


2. Szállítási határidő és teljesítés:

A szállítás teljesítésére az Eladó jogosult más vállalkozók szolgáltatásait igénybe venni (közvetített szolgáltatás). A szállítás idejéről Eladó mindig kellő időben tájékoztatja Vevőt. A Kom-Ép Forgács Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által, vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által keletkezett késedelemért, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a szállító vállalatnál a körülmények tisztázására. Amennyiben a szállító vállalatnak felróható okokból vész el a csomag, és így azt elfogadható időn belül a Vevő nem kapja kézhez, úgy azt újra küldjük a vevőnek. A csomagot minden esetben ellenőrizze! Amennyiben a csomag kívülről sérült, vagy a termék sérült-törött ne vegye át a csomagot. Minden esetben ragaszkodjon jegyzőkönyv felvételéhez.

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék)

3. Szállítási mód:

4. Szállítással kapcsolatos egyéb tudnivalók

Amennyiben a helyszín megközelíthetőségéről, illetve a lepakoláshoz szükséges elegendő hely biztosításáról nem gondoskodik, a Szolgáltató telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot és az Ön döntése alapján a teljesítés a szállítási címhez eső legközelebbi helyen történő lerakodással is megtörténhet.

Amennyiben a szállítási címhez eső legközelebbi helyen történő lerakodáshoz nem járul hozzá, a Szolgáltató felszólítja a szállítási cím megközelíthetőségéről, a lerakodáshoz szükséges hely biztosításáról való gondoskodásra. A második szállítással járó többletköltségeket Ön köteles megtéríteni a Szolgáltató részére.

Amennyiben a megadott címen nem tartozkodott senki, így az átvétel nem valósult meg, az ezt követő második kiszállítási díj is kiszámlázásra kerül. Abban az esetben, ha megrendelése kiszállítási díjat tartalmazott, akkor a második szállítást követően a vásárló azt duplán köteles megfizetni. Budapesti ingyenes kiszállítás esetén a második kiszállítás díja bruttó 3000 Ft. Vidéki kiszállítás esetén érdeklődjön kollégánknál.

A kiszállítás napján történő rögtönzött kiszállítási cím módosítása kerületen belül ingyenes, kerületen kívül bruttó 3000 Ft. Vidéki cím esetén érdeklődjön kollégánknál.

Miért válassz minket?
  • Szerződéskötési lehetőség
  • Egyedi árajánlatok
  • Tervezés és kalkulációs segítség
  • Rendszergaranciák
  • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
  • Szezonális kedvezmények
  • Kedvező kiszállítási feltételek
  • Minőségi termékek
  • Szín- és vakolat minták biztosítása
  • Áru visszavásárlás lehetőség
Mobil verzió