MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Védő és dekorációs bevonatok.

Kezdőlap » BLOG » Védő és dekorációs bevonatok.

Falak, homlokzatok kültéri vízlepergető bevonatawallpaper-1794775_thumb_top-center_600x375-true

Számos felhasználási terület létezik, ahol szükség lehet vízlepergető felületi bevonat létrehozására. A lakosság körében elsősorban szóba jövő ilyen felületek a lakóházak, nyaralók, irodaházak betonszerkezetének, vakolatainak, vagy homlokzatburkoló tégláinak, terméskő vagy műkő bevonatainak védelme.

Szilikongyanta alapú impregnálás

A Mapei Antipulviol felhasználásával olyan színtelen védőréteget tudunk létrehozni a felsorolt felületeken, ami vízlepergető tulajdonsággal bír.

A termék az építőiparban előforduló mindenfajta nedvszívó ásványi kőzet bevonására alkalmas. Műemlékvédelemben betöltött szerepe is jelentős a termék alkalmazhatóságának.

A porózus aljzatra felhordott Antipulviol az aljzat nedvességtartalmával kötésbe lép, ezzel létrehozva tartós vízlepergető réteget. Az esővíz és légköri anyagok valamint a napsugárzás UV sugarainak romboló hatása ellen ideális védelmet nyújt az esztétikailag az eredeti falképet megtartó kezelt felületű

Az impregnáló réteget minden esetben előzetesen megtisztított és már teljesen megszáradt felületre hordjuk csak fel. A termék 5 és 25 kilógrammos kiszerelésben kapható, mely nem igényel hígítást, teljes mértékben használatra kész.

Sziloxán-gyanta alapú impregnálás kültérensarga_fal_feher_ablak

Az Antipulviol S és Antipulviol W típusa szintén a függőleges felületek impregnálására lett kifejlesztve. A termékcsalád többi tagjához hasonlóan nem képez filmszerű réteget, de megtartja az aljzat páraáteresztő képességét amellett, hogy vízlepergető, öntisztító hatású felületet hoz létre a porózus felületen.

Az impregnált réteg víznyomásnak nem áll ellen, ezért vízszigetelések pótlására nem alkalmas. Nem alkalmazható műanyagokra, műanyag diszperziós festékekre, műgyanta kötőanyagú festékekre, valamint rendszeres mechanikai igénybevételnek kitett felületeken.

A Színvarázs szakértői a kültéri impregnálás és felületi védelem szakértői, sokéves tapasztalattal, kivitelezés, felújítás, színezés területén. Kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz. Webáruházunkban a Mapei színezés és felületkezelés valamennyi termékét, segédanyagát megtalálja.

Miért válassz minket?
  • Szerződéskötési lehetőség
  • Egyedi árajánlatok
  • Tervezés és kalkulációs segítség
  • Rendszergaranciák
  • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
  • Szezonális kedvezmények
  • Kedvező kiszállítási feltételek
  • Minőségi termékek
  • Szín- és vakolat minták biztosítása
  • Áru visszavásárlás lehetőség
Teljes Verzió