MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Laminált padló újra gondolva! Felújítanád? Fesd át!

Kezdőlap » BLOG » Laminált padló újra gondolva! Felújítanád? Fesd át!

Ha nem szeretnél túl sokat költeni új padló lerakására, vagy éppen most semmi kedvetek nincs széttúrni az egész házat, összepakolni vagy éppen kipakolni a bútorokat, és porolni, egyszóval nagy felfordulást csinálni a laminált padló miatt akkor van egy ötletünk, hogyan adhatsz új életet a régi elkopott már cserélésre megért padlódnak.

Fesd át! Elsőre lehet, hogy furcsán hangzik, vagy nem is tudsz vele azonosulni, de ha viszonylag egy olcsóbb módszert keresel arra, hogy hogyan is tudnál új szít és életet vinni az adott terekbe akkor ez a megoldás tökéletes lehet.

 

Lássuk, mi kell hozzá!


A Színvarázs webáruházába megtalálható a Tikkurila festékmárka. Ebből kell beszerezned a Tikkurila Otex és a Tikkurila Betoluxot. Valamint érdemes lesz festőhengert is beszerezni, azzal könnyebben megy az anyagok felvitele.

Hogyan kezdj hozzá?

Első lépésként tisztítsd meg a laminált padlódat. Ne maradjon rajta zsíros szennyeződés vagy por, mert nem fog hozzá tapadni az anyag. Ha megszáradt a laminált padló akkor jöhet a Tikkurila Otex . Tudni kell, hogy némi felárral ugyan, de nagyon sokféle szín közül választhatsz! Általában persze mindenki marad a fehérnél, de ha neked sokkal vagányabb elképzeléseid vannak, akkor hajrá! Valósítsd meg! Szóval vidd fel az Otex-et a megtisztított felületre ez fogja a tapadóbázist kialakítani. Hagyd száradni egy napot.

Ha megszáradt a Tikkurila Otex alapozó anyag, akkor következhet a Tikkurila Betolux. Ezt a festéket is választhatod ugyanolyan árnyalatban,

mint az Otex-et, de persze ha az fehér volt a Betolux festék is fehér legyen. Használ Schuller velur lakkhengert, hogy könnyen fel tudd vinni a festéket. Használj két réteget a biztonság kedvéért. Egy – egy réteg megszáradásához szintén kell egy-egy nap, szóval az összes munkálat, ha nem jön közbe semmi, egy olyan 3 nap alatt letudható. Nem árt a festésnél szellőztetni ugyanis elég erős szaguk van ezeknek a festékeknek. Ha jól dolgoztál azonban a végeredmény kárpótol mindenért! Biztosan nagyon fel fogja dobni a lakást és újfajta friss hangulatot fog nyújtani otthonodnak!

Jó munkát kívánunk!

Miért válassz minket?
  • Szerződéskötési lehetőség
  • Egyedi árajánlatok
  • Tervezés és kalkulációs segítség
  • Rendszergaranciák
  • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
  • Szezonális kedvezmények
  • Kedvező kiszállítási feltételek
  • Minőségi termékek
  • Szín- és vakolat minták biztosítása
  • Áru visszavásárlás lehetőség
Teljes Verzió