MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Hozd el a tavaszt otthonodba!

Kezdőlap » BLOG » Hozd el a tavaszt otthonodba!

5+1 otthonmegújító tipp5 otthonmegújító tipp szinvarazs

Már biztosan mindenki érzi a jó időt. Ilyenkor vágyunk a napsütésre, és még a hangulatunk is jobb, ha süt a Nap. A tavasz eljövetelével hosszabbak a napok, szeretünk egyre színesebb ruhákat hordani…miért ne változtassunk otthonunk megjelenésén is?

Nem kell drasztikus változásokra gondolni. A minket körülvevő színek és berendezési tárgyak jellege igencsak hatással van közérzetünkre, ezért ezeket vegyük figyelembe elsőként.

Itt van néhány lakásmegújító tipp, melyet te is könnyen és olcsón kipróbálhatsz otthonodban!

1. DíszpárnacseBlue-and-Green-Pillow-Covers-1024x1024re:

A hideg hónapokat idéző díszpárnák általában sötét színűek, szőrmével vagy kötött mintával dekoráltak. Ha jön a tavasz ezeket érdemes leváltani üde színű vászon díszpárnákra. A citromos árnyalatok, a világoskék remekül illeszkednek a tavaszi hangulathoz.

tavasz

2. Apró kiegészítők:

Egy nappali külleménél meghatározó lehet a falszín és a vele kombinálható kiegészítők. Vegyünk egy példát: Tegyük fel, hogy a falszínünk bézs és ehhez a téli kiegészítőink barna színűek. Egy barna szőrmés díszpárna a kanapén, egy krémes árnyalatú lámpa a kisasztalon, és fehér gyertyák a dohányzóasztalon. Ha ezeket az apróságokat kicseréljük világos színű kiegészítőkre, azonnal megváltozik a nappali hangulata. Egy kék-citrom színű váza, világoskék vagy fűzöld gyertyák vagy akár egy élénk színű kislámpa átvarázsolhatja otthonunkat, ezzel kölcsönöz számunkra tavaszi hangulatot.

3. Zöldellő növf9e847695437ab3080557e81ee6ae0c2ények:

Télen sajnos nem tudjuk lakásunkat élő színes virágokkal dekorálni. A cserepes növények ilyenkor megoldást nyújthatnak, ám egy csokor friss tavaszi virágnál nincs hangulatosabb. Nemcsak dekorálnak, de kellemes illattal árasztják el otthonunkat. Először a nárcisz és a jácint, a tulipán majd a gyöngyvirág kápráztatja el az otthonlakókat.  A képen látható kis krókusz már kapható a szupermarketekben. Érdemes kiültetni a műanyag dobozból, hiszen sokkal hangulatosabb megjelenést adnak egy kis cserépben éppúgy, mint egy nem használt teáscsészében.


4. Ajtódísz:72a8425c278a66642140bde87b7c574f

A télies ajtódíszeket ideje lecserélni. Ha szeretsz kézműveskedni, a következő ajtódíszek elkészítésében biztosan látsz fantáziát. Az alapanyagokat egyszerűen beszerezheted akár a kertből is. Használj természetes alapanyagokat és színeket. Dekorálhatsz alap koszorút, amit a művészboltokban kaphatsz, de egy ötletes ajtódíszhez elég lehet egy régi esernyő, locsoló vagy gumicsizma is.

5. Tavaszi teríték:b4717167d73e81e20d786900a6235e53

A tavasz jegyeit úgy tudjuk a leghatásosabbá tenni, ha olyan helyeket dekorálunk melyek közvetlenül kapcsolódnak a mindennapi rutinunkhoz. Egy kellemes tavaszi asztaldekoráció megszépíti a közös hétvégi reggelit vagy a vasárnapi ebédet.8c41121de99a8eb403de467ec1b1510c


+1 tipp: Dekoratív falfestés:

Ha úgy gondolod, hogy a fenti tippeknek nagyobb változásra van, szükséged gondolkozz el a falak újraszínezésén. A falak festésével teljesen új külsőt varázsolsz a lakásnak. Számtalan lehetőség közül válogathatsz, hiszen a mai trendeknek már csak a képzeleted szabhat határt. Viszont a minőségi falfestéshez minőségi alapanyaggal kell dolgozni.

Miért válassz minket?
  • Szerződéskötési lehetőség
  • Egyedi árajánlatok
  • Tervezés és kalkulációs segítség
  • Rendszergaranciák
  • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
  • Szezonális kedvezmények
  • Kedvező kiszállítási feltételek
  • Minőségi termékek
  • Szín- és vakolat minták biztosítása
  • Áru visszavásárlás lehetőség
Teljes Verzió