MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Hogyan illeszkedik egy 3D falpanel a lakás többi eleméhez?

Kezdőlap » BLOG » Hogyan illeszkedik egy 3D falpanel a lakás többi eleméhez?

A világ több országában már óriási népszerűségnek örvend, hazánkban most kezdik felfedezni: az elkövetkező évek egyik lakástrendje lehet a 3D falpanel. Nem véletlen, hogy egyre több emberben merül fel a kérdés: “vajon hogyan mutat az én lakásomban?”  – legújabb írásunkban erre próbálunk választ adni.

3D falpanelek, eDecor lakberendezés

Illeszkedés a lakás többi elemével

Akármennyire is furcsa ezt kijelenteni, de igaz: egy 3D falpanel annyira illeszkedik a lakásod többi eleméhez, amennyire te akarod. Ez nem azért van, mert a 3D falpanel különleges csodaeszköz (bár kiváló, azt el kell ismernünk), hanem azért, mert számtalan stílusban elérhető. 

Az, hogy mennyire mutat jól a lakásodban, rajtad és nem a 3D falpanelen múlik: ha akarod, megváltoztathatja a teljes összképet, de akár egy sarok vagy oldalfal kiemelésére is kiválóan alkalmas.

Rések nélkül

Sokan érdeklődnek arról is, vajon mennyire ad egységes megjelenést több, egymás mellé-alá illesztett 3D falpanel. Nos, a technológia fejlődése szerencsére itt is segített: egy modern 3D falpanel tökéletesen illeszkedik társához. 

3D falpanelek, eDecor lakberendezés

Gyakorlatilag úgy kell elképzelni, mintha két tapétát egymás mellett húzunk végig a falon: ugyan ha az ember közelről szemléli, felfedezheti hogy két különálló darabról van szó, de távolabbról egységes, dizájnos megjelenést kapunk. 

Eltérő 3D falpanelek kombinálása

Természetesen nemcsak tökéletesen összeillő, hanem stílusban vagy épp színben különböző 3D falpanelek kombinációjára is lehetőség van. Ezek kiválóan alkalmasak egy egyébként visszafogott szoba izgalmassá tételére. 

Arra azonban figyelni kell, hogy egyes 3D falpanelek nem hagyományos, négyzetes kialakításúak, azaz ha többet egymás mellé helyeznél, akkor célszerű méretben és kialakításban egységeset vásárolni a hézagmentes összhangért.

3D falpanelek, eDecor lakberendezés

Zajok nélkül

A dizájn és az illeszkedés mellett van még egy szempont, amely sokakban felmerül: vajon, mi a helyzet hangszigeteléssel? Elsősorban kis szobákban, illetve zajos környéken lévő ingatlanokban alkalmazott 3D falpanelek esetén találkozunk a kérdéssel, de biztosak vagyunk benne, hogy mindenki számára érdekes. 

A helyzet egyszerű: minden 3D falpanel kiváló hangszigetelő, így nem kell attól tartani, hogy esetleg felerősítik a szobában lévő hangokat, vagy épp negatívan befolyásolják a szoba akusztikáját. 

Előtérben a környezetvédelem 

Napjainkban már nem mehetünk el szó nélkül a környezetvédelem mellett sem, hiszen a jövőnk védelme, a fenntartható fejlődés mindannyiunk érdeke. Épp ezért jó hír, hogy a 3D falpanelek gyártásakor is újrahasznosítható anyagokkal dolgoznak: példaként említhetjük a polisztirol 3D falpaneleket, amelyek expandált polisztirol lapból készülnek.

3D falpanelek, eDecor lakberendezés

A könnyen és gyorsan felszerelhető 3D falpanelek legalább ilyen gyorsan eljuttathatók a megfelelő helyre. Életútjuk végén ugyanis elég leszedni és elvinni a legközelebbi hulladékudvarba, ahol gondoskodnak az újrahasznosításukról.

Miért válassz minket?
  • Szerződéskötési lehetőség
  • Egyedi árajánlatok
  • Tervezés és kalkulációs segítség
  • Rendszergaranciák
  • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
  • Szezonális kedvezmények
  • Kedvező kiszállítási feltételek
  • Minőségi termékek
  • Szín- és vakolat minták biztosítása
  • Áru visszavásárlás lehetőség
Teljes Verzió