MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Hallottál már a Tikkurila Taika Glow világító festékéről?

Kezdőlap » BLOG » Hallottál már a Tikkurila Taika Glow világító festékéről?


Keresel otthonodnak valami igazán kreatív dizájnt? Állj! Ne keress tovább! Van egy szuper ötletünk! Hallottál már a sötétben is világító Taika Glowról? Szuper ötletnek tartjuk, hiszen számtalan lehetőséget rejt magában. Feldobhatod vele lakásod, ha szeretsz kreatívkodni óriási hasznát fogod venni ennek a terméknek. A lakásokon kívül egyébként akár az ipar vagy gyártelepekre is ajánljuk jelzések felfestésére.

Ha a szobadíszítésnél maradunk, akkor leggyakrabban gyermekeink szobáit díszítjük foszforeszkálós tárgyakkal, illetve jelen esetben festékkel, hogy ne féljenek a sötétben, vagy, hogy a villany leoltása után is maradjon valamennyi fényforrás a szobában. A minta kiválasztása abszolút tőlünk függ, ha nincs jó kézügyességünk, akkor festhetünk sablonokkal is. A kiválasztott sablon után arra figyeljünk oda, hogy ne várjuk, meg amíg a Taika Glow megszárad a falon, mert ha megpróbáljuk levenni a sablonnal együtt jönni fog a festék is.

Tipp: Jó ötlet lehet, ha a kapcsolók körül kitézázunk és a világító festékkel körbefestjük. A sötétben a szobából kijövet, a konyhába biztosan végig szoktuk tapogatni a falat, hogy hol is lehet a kapcsoló! Ha élünk a Taika Glow lehetőségével nem lesz többé ilyen problémánk.

Ahhoz, hogy a Taika Glow elérje a kellő hatást vigyük fel több rétegben a felületünkre, kétszer, de akár háromszor is átkenhetjük ugyanazt a motívumot. Így elérjük azt a hatást, hogy akár 6 órán keresztül is világítani tud a sötétben. A lámpafény hatására elérhetjük azt, ha közvetlenül rá világítunk, hamarabb feltöltődik, és hosszabb ideig világít.

Ha fehér falon alkalmazzuk, a szemnek teljesen láthatatlan.  A felviteléhez ajánljuk a Schuller Velur Lakkhengert vagy a Schuller zománcozó, lakkozó ecsetünket. Az ecsetet utána alaposan mossuk ki, kapcsoljuk le a lámpát vagy legyen viszonylag sötét és addig tisztítsuk, amíg már nem világít. A festéket, ha marad, ki belőle ügyeljünk rá, hogy a következő felhasználásig légmentesen tároljuk, akár egy flakonba is átönthetjük.

Nézd meg videónkban, milyen ötletes dolgokat készíthetsz ezzel a festékkel: 

Nektek esetleg van, még egyéb tippetek hol használhatjuk a Taika Glow termékét? Írd meg nekünk itt hozzászólásban! Jó munkát kívánunk!

Miért válassz minket?
  • Szerződéskötési lehetőség
  • Egyedi árajánlatok
  • Tervezés és kalkulációs segítség
  • Rendszergaranciák
  • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
  • Szezonális kedvezmények
  • Kedvező kiszállítási feltételek
  • Minőségi termékek
  • Szín- és vakolat minták biztosítása
  • Áru visszavásárlás lehetőség
Mobil verzió