MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Gondold újra dísztárgyaid a Maston Stone Spray-el!

Kezdőlap » BLOG » Gondold újra dísztárgyaid a Maston Stone Spray-el!

Van egy régi vázád, ami már teljesen kiment a divatból? Vagy az éjjeli szekrényeden csücsülő lámpádnak adnál valami új, természetes hatást? Az ósdi képkereteidre is ráférne egy kis felújítás?

Ha kedveled a natúr, és természethez közeli dolgokat az otthonodban díszítőelemként akkor a Maston Kőhatású festő sprayt neked találták ki! Ha te szoktad magadnak elkészíteni vagy átalakítani a lakkberendezési tárgyaidat ez az anyag is tetszeni fog.  Használhatod szinte minden felületen, üvegre, műanyagra, fára, fémre. Megtalálható homokkő, márvány és gránit színben is.

 

Nézzük meg hogyan is használd célszerűen!

 1. lépés: Használat előtt mindig olvassuk el a flakonon feltüntetett leírást.
 2. lépés: Ha fa felületen dolgozunk, akkor azt csiszoljuk meg egy kicsit csiszoló papírral, majd tisztítsuk meg a portól. Ha fém vagy üvegfelületen szeretnénk használni a Maston sprayt akkor tisztítsuk meg a zsírtól és egyéb szennyeződésektől, hogy mindenhol kellőképpen meg tudjon tapadni a festékanyag.
 3. lépés: Rázzuk fel a flakont használat előtt legalább 2-3 percig
 4. lépés: Mielőtt nekilátnánk a fújáshoz teszteljük le a felületünket, hogy hogyan fog rajta mutatni a festék. Fújjunk ki egy kis adagot egy nem látható részre, hogy megnézzük, milyen hatást tudunk vele elérni.
 5. lépés: Takarjunk le mindent a festés előtt, hogy a szálló festékanyag ne menjen azokra a felületekre, ahol nem akarunk új hatást elérni.
 6. lépés: Tartsuk be a távolságot! A Maston sprayt tartsuk legalább 25 cm távolságra a festeni kívánt felülettől.
 7. lépés: A festékhez tartozik szórófej, melynek segítségével változtatni tudunk a festékpermet irányán, ha szükséges
 8. lépés: Először mindig egy vékony réteget fújjunk ki. Várjunk, 5-10 percet majd fújjuk rá a következő réteget, aztán ha szükséges ismét várjunk ugyanennyit és jöhet a harmadik réteg. A festék 4 óra elteltével érintés száraz lesz, majd 24 óra múlva teljesen megszárad a felületünk.

Ha szeretnél egy kis változást otthonodban és a kreativitás a lételemed akkor a Maston Stone Kőhatású Spray kiváló partnered lesz!

Miért válassz minket?
 • Szerződéskötési lehetőség
 • Egyedi árajánlatok
 • Tervezés és kalkulációs segítség
 • Rendszergaranciák
 • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
 • Szezonális kedvezmények
 • Kedvező kiszállítási feltételek
 • Minőségi termékek
 • Szín- és vakolat minták biztosítása
 • Áru visszavásárlás lehetőség
Teljes Verzió