MAPEI színkeverés - Felületkezelés - Alapozás technika - Homlokzatszínezés

Falfestés előtt állsz? Ha még nem hallottál a DULUX szuper újításáról, akkor most itt az ideje!

Kezdőlap » BLOG » Falfestés előtt állsz? Ha még nem hallottál a DULUX szuper újításáról, akkor most itt az ideje!

Eddig álmodni sem mertünk arról, hogyha valami baleset történik a falunkkal, például leborítjuk véletlenül kávéval, vagy a gyerkőc összefogdossa azt maszatos kézzel, egyáltalán nem kell aggódnunk. Ezt a mondatot megismétlem, hiszen annyira szuper: Egyáltalán nem kell aggódnunk!

A DULUX nemrégiben megoldotta, azt az évek, sőt inkább évtizedek óta fennálló fogyasztói igényt, miszerint ha véletlenül szennyeződés kerül a falra, a konyhában, az előszobában, a nappaliban, de lényegében tényleg bárhol, azt egy sima mosószeres szivaccsal letöröljük, mindenféle sikálás és színvesztés nélkül! Hát nem klassz?

A DULUX EasyCare foltálló falfestéke, amelyet a webshopunkból is beszerezheted egy új technológia alapján kidolgozásra került hydrofób alapú festék, ami azt jelenti, hogy víztaszító hatású, így nem engedi a foltokat, hogy beszívódjanak. A folyékony állagú szennyeződések leperegnek kis gyöngyökben a falról, az egyéb foltokat pedig letörölhetjük. A Dulux EasyCare beltéri falfestékei 10-szer ellenállóbbak hagyományos társaikhoz képest.

A színek pedig egyszerűen ellanállhatatlanok. 48 féle különböző színben vásárolhatod meg őket. Követeik a legmodernebb trendeket, bár ezt a DULUX színeinél már megszokhattuk. Találhatunk pasztelesebb, semlegesebb színeket, de megtalálhatjuk az erőteljesebb vonalakat is. Már a színek nevei is önmagukért beszélnek: mézes csupor, sivatagi rózsa, napfonat csakra, bíbor palást, arany füst, hogy csak néhányat emeljünk ki. De ITT el tudod olvasni a további színeket is.

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy megtalálod Te is azokat a színeket, amelyek leginkább illenek hozzád, és a lakásodból igazi otthont varázsolnak.

Egyszóval, ha lakásfelújításban vagy és már a falfestés következne, vagy éppen az új otthonod dekorálásánál tartasz nekünk itt a Színvarázsnál az a véleményünk, hogy mindenféleképpen vedd számításba a DULUX EasyCare festékeit, hiszen mi lehet jobb annál, a tudatnál, hogy bármi történhet a falaiddal, hiszen a szennyeződés lepereg, róla a szín pedig marad a régi.

Kíváncsi vagy a többi okosfestékre? Nézd meg ezt a videót!

Miért válassz minket?
  • Szerződéskötési lehetőség
  • Egyedi árajánlatok
  • Tervezés és kalkulációs segítség
  • Rendszergaranciák
  • Szaktanácsadás, szakmai cikkek
  • Szezonális kedvezmények
  • Kedvező kiszállítási feltételek
  • Minőségi termékek
  • Szín- és vakolat minták biztosítása
  • Áru visszavásárlás lehetőség
Teljes Verzió